Om

Hej, det är jag som är Carin!

Ålder: Född 1986
Familj: Gift med Jonas. Två döttrar: Freja (januari 2015) och Ellen (mars 2017).
Bosatt: I Järfälla norr om Stockholm
Yrke: Scrum master
Bakgrund: Dalkulla i exil (uppvuxen i Falun). Pluggade systemvetenskap i Uppsala 2007-2010. Föreningsmänniska och eldsjäl som försöker undvika att starta ännu en cheerleadingförening. Har kraschat i utmattning flera gånger men har nog till slut hittat den där hållbara takten som ska ta mig genom livet. I slutet av 2019 diagnostierades jag med ADHD och autism, vilket förklarar varför jag fått kämpa för att få ihop vardagen. Nu ser jag det som min mission att sprida kunskap om enklare lösningar och hållbarhet till alla som vill lyssna.
Personlighet: Social introvert som ÄLSKAR excel och att göra-listor.
Dolda talanger: Extremt effektiv IKEA-besökare. Oväntat duktigt på att väga upp smör. Grym på att sticka sockor. Kan texterna till väldigt många visor av Evert Taube, Povel Ramel och Cornelis Vreeswijk. Ofantligt kass på att rita.

Bloggen

Här vill jag inspirera till en enklare, mer hållbar vardag. Jag är övertygad om att det måste finnas ett bättre sätt att leva på än det berömda ekorrhjulet och #livspusslet. Samtidigt värnar jag om vår planet och tycker att vi som har det så bra har ett förbannat ansvar att göra vad vi kan för att världen också ska må bra. Dessa båda saker går dessutom nästan alltid hand i hand. En enklare vardag är också per definition en mer hållbar sådan.

Läs om press, annonsering och samarbeten