Press och annonsering

Jag gör gärna reklamsamarbeten kring produkter och tjänster som passar min målgrupp (i huvudsak föräldrar i åldern 25 till 34 år). Aktuell statistik för bloggen och jämförelser mot andra bloggare hittar du på Bloggportalen. Antal följare på Instagram kan du se på min profil.

Pressutskick

Jag testar och recenserar gärna saker som är relevanta för mig och min familj. Mina åsikter är alltid mina egna, och jag kommer alltid klart och tydligt redovisa hur jag fått tag i prylarna jag testar. Pressutskick garanterar inte publicering och det är inte mitt ansvar att skicka tillbaka saker om det inte finns en överenskommelse sedan tidigare.
Gå till mina kontaktuppgifter

Reklam och samarbeten

Här är några exempel på hur vi kan samarbeta:

  • Reklamsamarbeten här på bloggen och i andra sociala medier (t ex Instagram)
  • Sponsring av redaktionellt innehåll
  • Föreläsningar om vardagseffektivitet
  • Ambassadörsskap
  • Content creation (text, foto och grafik)
  • Konsult inom planering, struktur, arbetssätt och prioritering
  • Produkttester och pressevents

Typer av inlägg som kan passa för reklamsamarbete

Läs min policy för annonsmärkning