Carins hållbara julkalender

Är din målgrupp vuxna kvinnor som är intresserade av hållbarhet och ett enklare liv? Då ska du vara med i Carins hållbara julkalender på Instagram!

Carin H Brander

Hjälper dig att hitta din hållbara takt.

Det blir mycket marknadsföring för pengarna! Du kommer synas i ett sammanhang präglat av trovärdighet och ärlighet – jag samarbetar inte med vem som helst. Du kommer dessutom få trafik till din egen instagramprofil och nå nya följare med starkt intresse för din produkt.

Upplägg

En julkalender som utgår från mitt konto på Instagram, där ditt företag har möjlighet att tävla ut en produkt eller en tjänst till mina följare. Varje dag mellan den 1 och 24 december kommer en ny tävling publiceras i mitt flöde. Tävlingen pågår i 24 timmar, men inläggen kommer självklart att ligga kvar i flödet efter att tävlingen avslutats. Vinnaren kommer att väljas med hjälp av en slumpgenerator, och det är bara den som följer både mitt konto och ditt som har chans att vinna (det är här de nya följarna kommer in!).

Jag kommer att pusha kalendern även i mina andra relevanta kanaler som TikTok, YouTube och Facebook. Inläggen kommer att publiceras den tid som de flesta av mina följare är online, och jag kommer använda mig av best practice för att få så stor spridning som möjligt (det är lite tidigt att säga ännu vilket bästa sättet kommer vara i december, men Reels och relevanta hashtags känns som troliga kandidater).

Du är i gott sällskap! Företagen som redan tackat ja jobbar bland annat med att främja en cirkulär ekonomi och med att hitta en rimligare takt i vardagen.

Detta behöver du göra

  • Paxa din plats genom att fylla i formuläret nedan. Det är inte en bindande anmälan, men eftersom det av förklarliga skäl bara finns möjlighet för 24 företag att vara med är det bra att vara ute i god tid.
  • Vänta på mailet från mig med information om hur du säkrar din plats.
  • Tillhandahålla en bild plus en kort beskrivning av din verksamhet och det du vill tävla ut.
  • Skicka vinsten till vinnaren (kontaktuppgifter får du av mig).
  • Inget mer! (Förutom att betala fakturan 😉).

OBS! Jag samarbetar som sagt inte med vem som helst. Har jag kontaktat dig direkt är du såklart mer än välkommen att vara med. Men är jag inte bekant med din verksamhet kommer jag att vilja veta lite mer om värderingar, ursprung och eventuell tillverkningsprocess. Det är mycket viktigt för mig att bara associeras med företag som jag personligen kan gå i god för.

Vad kostar det då?

750 kr, rätt och slätt. Exklusive moms. Det är som sagt mycket marknadsföring för pengarna. Jag har valt att hålla nere priset första året, speciellt eftersom jag vet att många har det tight just nu i och med rådande situation. Så passa på att vara med i år!

Jag kommer att skicka samtliga fakturor i början av december, med ganska kort förfallodatum, för jag vill kunna bokföra alltihop på rätt år och slippa krånga med bokslutet.

Paxa din plats nu!

Fyll i din e-post så återkommer jag inom kort med mer information.