Stötta mig

Hjälp, vad glad jag blir att du klickade på den här länken! Tänker att det betyder att du antingen gillar mig som person eller tycker att det jag pratar om i sociala medier är intressant, lärorikt, roligt eller valfritt annat positivt adjektiv.

Den här sidan har jag satt ihop eftersom pengar är ett nödvändigt ont. Även om jag försöker bygga en så enkel vardag som möjligt så har jag fortfarande räkningar att betala. All tid som jag lägger på att hitta och utföra uppdrag som betalar de där räkningarna, är tid som jag inte kan lägga på att skriva och skapa för sociala medier.

Så om du blivit hjälpt, inspirerad, glad (eller arg) av något jag gjort blir jag hysteriskt glad om du gör något av det som jag har listat här. Det finns alternativ för dig som har lite pengar över, för dig som är en konsument och för dig som har mer tid än ekonomiska resurser.

Stort tack för att du är här, det gör mig såhär glad:

En slant över?

Här hittar du några sätt att liksom ge dina pengar till mig 😉

Patreon – Som att bjuda mig på en glass i månaden

Patreon är en tjänst där du kan skriva upp dig som prenumerant till olika kreatörer. På min Patreonsida lägger jag upp en del exklusivt innehåll till dig som är prenumerant – till exempel bloopers från min Youtubevideos och inblickar i min privatekonomi.

Min shop – Köp mina produkter

I min webshop hittar du olika saker som jag säljer. Köp nånting vettja! Finns inget som är så kul som när det plingar till i mailen om en ny order.


Konsument?

Om du är en sån som köper saker, så har jag här samlat ett gäng annonslänkar till ställen som jag också handlar på eller använder mig av. Det är en speciell sorts länk som ger mig en andel av ditt ordervärde när du handlar, utan extra kostnad för dig. För dig är det bara att klicka på länken och handla som vanligt (bara saker du verkligen behöver såklart!). Ser du inga länkar behöver du stänga av din annonsblockerare.

 • Adlibris – En bokaffär på nätet. Här köper jag böcker när jag inte vill låna på biblioteket.
 • Avanza – En av de där nya bankerna som är bättre på IT än de gamla vanliga. Här har jag mycket av mitt sparande.
 • Filur namnlappar – Här köper vi namnlappar till barnens kläder. Bonustips: telefonnummer på namnlapparna är inte så mycket till för om barnets kläder glöms, utan en sjukt bra grej som själva barnet blir borttappat.
 • Jordklok – Härifrån köper jag förbrukningsvaror som te och tvål. De har också ett stort utbud av produkter för en mer hållbar livsstil (shoppa med förstånd dock, ofta går det lika bra med något du redan har hemma!)
 • Kjell & Company – Mitt go to-ställe för nyproducerade teknikprylar och för att fylla på kolsyrepatronen till vår Sodastream.
 • Komplett Bank – Just nu använder jag deras kredikort, eftersom det ger mest bonus av de jag tittat på.
 • Mathem – Vår räddare i nöden för matleveranser till dörren. Stort utbud av ekologiska varor och bara allmänt bra tjänst och service. Bonustips: Kolla alltid #mathem på Instagram innan du betalar, det finns ofta rabattkoder att hitta där.
 • Matsmart – Rädda svinnet och spara pengar samtidigt. Härifrån köper vi mycket av vår mat.
 • Odla.nu – Härifrån köper jag fröer och andra trädgårdsgrejer.
 • Opti – Sparande per automatik. Opti är en fondrobot som automatiskt placerar dina pengar och balanserar om vid behov. Här har jag både barnens sparande och mitt eget långsiktiga. Tänk på att fondsparande alltid kommer med en risk att förlora delar av beloppet du satt in. Ladda ned Opti till Android, eller ladda ned till iPhone.
 • Vimla – Här har jag mitt telefonabonnemang. Bonusgrej: Vimla Filter är en app som gör att jag kan ställa in vilka nummer som får ringa mig och vilka som bara genererar en notis på telefonen om de ringer. Bästa grejen för telefonhatare!

Mer tid än pengar?

Du som behöver hålla hårt i pengarna kan ändå stötta mig på en mängd olika sätt! På internet och sociala medier till exempel handlar allt om räckvidd, engagemang och algoritmer – så varje följare, like och delning hjälper mig att nå ut till fler.

 • Prenumerera på min kanal på Youtube
 • Följ mig om du inte redan gör det (på t ex Instagram , TikTok, Twitter eller Facebook).
 • När jag dyker upp i ditt flöde: Gilla, kommentera, dela vidare, spara, klicka in på min profil, titta en gång till.
 • Tipsa andra om mina konton!

Du kan också sträckläsa min blogg. Där har jag annonser som betalar per visning – bara att du har sett dem ger mig en slant. Och till sist, berätta om mig för andra! Frilansuppdrag och andra möjligheter kan komma från de mest märkliga ställen, så ju fler som vet om att jag finns, desto bättre.